Anuncia't al Descobrir

'Cataclic!' de gener

Participa-hi i guanya entrades per a l'activitat 'Viatja per les galàxies', a MónNatura Pirineus
No hi ha excursió, ni jornada gastronòmica, ni festa sense foto. Volem que ens enviïs la teva millor imatge amb un breu text explicatiu de la mateixa.

Per participar-hi, cal que t'identifiquis al web amb el teu nom d'usuari i contrasenya. Si encara no ets usuari registrat de Descobrir.cat, fes-te'n ara. El període de participació d'aquest concurs acaba el 25 de gener.
Premis
Guanya entrades per a l'activitat 'Viatja per les galàxies', a MónNatura Pirineus
'Viatja per les galàxies' és una activitat familiar centrada en l'astronomia. Les nits d’estiu a les Planes de Son, a les valls d'Àneu, on s'ubica MónNatura Pirineus, conviden a gaudir d’un espectacle d’estrelles amb històries mil·lenàries. Aquesta activitat guiada permet conèixer-les mentre s'aprén com neixen les estrelles al recer de les nebuloses i com algunes acaben amb una gran explosió.

MónNatura Pirineus disposa d’un observatori astronòmic. La vista que ofereix és d'una singularitat espectacular gràcies a l'absència de contaminació lumínica i atmosfèrica.

Inaugurat l’any 2002, MónNatura Pirineus és un equipament de la Fundació Catalunya-la Pedrera que ofereix estades i activitats adreçades a tot tipus de públic amb una missió molt clara: sensibilitzar a la societat vers el desenvolupament sostenible i la conservació de la natura i el paisatge mitjançant activitats d’educació ambiental.

El premi són 4 entrades per a l'activitat 'Viatja per les galàxies', i s'ha de gaudir en els dies i hores en què estigui programada.
Participa-hi!
Per participar-hi cal que t'identifiquis. Si encara no t'has registrat, fes-ho ara.
Descobrir.cat utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació