Anuncia't al Descobrir
Festa

Festes de l'Ós de Prats de Molló 2019

El cap de setmana del 23 i 24 de febrer és el torn de les Festes de l’Ós de Prats de Molló, on s’escenifica la baixada de tres homes ós des de les muntanyes després d’hivernar durant mesos. Cinc caçadors els acompanyen amb escopetes de fogueig i, finalment, els encadenen i els barbers els afaiten. El punt final de la festa el posa el primitiu ball de l’ós, en què participen tots els protagonistes de la representació.

La festa segueix el dilluns 25 amb ballades de sardanes, animació musical i l'Encadenat, “corrida” i balls de la Posta i de Córrer a les 15 h. Dimarts 26 de gener se celebra la caça dels óssos júniors. A les 13.30 h començarà la preparació a Font Lagarde, perquè a les 14.30 h es doni el tret de sortida a la caça dels óssos menuts per tot el poble. L'inici de l'afaitada serà a les 16 h i mitja hora més tard es posarà el punt i final de la festa amb un berenar.

Sobre l'activitat

Més informació

Programa de les Festes de l’Ós

66230 Prats de Molló (Vallespir)

www.pratsdemollolapreste.com/ca

Descobrir.cat utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació