Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

8 activitats enoturístiques originals per viure la verema

Circuits d’orientació, rutes en bici, estades de desconnexió o sessions de vinoteràpia, entre les propostes diferents per gaudir de les vinyes

El setembre és el mes per excel·lència per gaudir de les vinyes. És hora de veremar i els cellers es troben en el moment de màxima activitat. Anar-hi a fer un tast o participar en la verema sempre és un encert. Però hi ha altres maneres d’assaborir aquest període tan especial. Us hem seleccionat vuit activitats enoturístiques molt originals per viure la verema intensament.

Pedals del Priorat

Pedals del Priorat Dos ciclistes fent la ruta Pedals del PrioratSiurana Tours
Pedaleu pels camins que feien servir els antics cartoixans entre vinyes centenàries. Un recorregut de 111 km que, durant dues jornades, us farà gaudir dels pobles prioratins i els seus paisatges. Una experiència única que us farà passar per les zones més emblemàtiques i reconegudes de la comarca.
Més informació: Pedals del Priorat

Miravinya Penedès

El balcó del Penedès El balcó del Penedès, un dels miradors del MiravinyaPenedès Turisme
Recorreu el Penedès en cotxe i descobriu aquesta terra vinícola des de cinc miradors espectaculars. Els Miravinya són cinc talaies que us faran canviar la visió del Penedès per sempre. Una aplicació amb audioguia us explicarà les panoràmiques que es tenen des de cada mirador.
Més informació: Penedès Turisme

Desconnexió rural

Barraca entre vinyes L'esmorzar de Barraca entre VinyesBarraca entre Vinyes
Regaleu-vos una experiència de luxe i dormiu en un dels allotjaments que ofereixen habitacions entre vinyes. Què us semblen aquestes dues idees? El Mas Ardèvol ofereix una experiència amb sopar i dos esmorzars, un dels quals el fareu al Celler Perinet, enmig de les vinyes. A Barraca entre Vinyes podreu dormir dins d’una d’aquestes antigues construccions, una proposta pionera en el sector que reivindica les construccions que han fet servir els pagesos del Penedès des del segle XVIII, adaptades a l’actualitat, amb una filosofia cent per cent sostenible, responsable amb el medi ambient i una atenció personalitzada. Descansareu entre vinyes i l’endemà us serviran l’esmorzar en cistell.

Verema entre vinyes a l’Empordà

Verema DO Empordà Una de les activitats de la verema als cellers de la DO EmpordàDO Empordà
Viviu l’apassionant experiència de participar en la verema en un dels cellers de la DO Empordà. Quatre cellers ofereixen l’oportunitat d’acompanyar-vos durant l’època més emocionant de l’any a la vinya. Podreu collir i trepitjar raïm i conèixer en primera persona el procés d’elaboració del vi.
Més informació: DO Empordà

Vinoteràpia a Alella

Vinyes de la DO Alella Vinyes de la DO Alella
Busqueu una experiència relaxant? Què us sembla un ritual facial a base de productes orgànics de primera qualitat maridats amb vins de la DO Alella? És la vinoteràpia, amb poders antioxidants, refermants i altament hidratants. Tractaments que ens proporcionen minerals, vitamines del grup B i C i polifenols que contraresten els efectes negatius de l’envelliment cel·lular. Tot plegat, en un ambient únic i original dins de la masia Can Rull del segle XVII, ubicada al centre d’Alella.
Més informació: Enoturisme DO Alella

La ruta de les tines

Tines del Bages Les tines de la vall del Flaquer al BagesDO Pla de Bages
Les tines es van construir a peu de vinya fa 150 anys quan la comarca del Bages estava entapissada de vinyes. La llunyania dels masos, les dificultats i el cost addicional del transport i els riscos que suposava portar el raïm per la verema van fer que els pagesos s’empesquessin aquesta solució. Ara ens queda un patrimoni únic a llocs com la vall del Flaquer, on fer un recorregut circular i guiat us permetrà descobrir unes construccions espectaculars.
Més informació: DO Pla de Bages

Wine and Kayak

Wine and kayak Remant al riu Ebre abans del tast de vinsVins Suñer
Aquesta proposta combina vi, esport i gastronomia. Navegueu de Móra la Nova fins a Ginestar, un tram del riu Ebre que ofereix un paisatge fantàstic del bosc de ribera, illes i pobles allunyats dels sorolls de la carretera. I quan acabeu, refeu forces al Celler Suñer, on podreu visitar les vinyes i conèixer les varietats de raïm que s’hi treballen. Seguireu amb un tast i una visita al celler i acabareu amb una degustació de la clotxa, un plat tradicional de les Terres de l’Ebre, i de diferents varietats d’oli d’oliva verge extra Suñer.
Més informació: DO Tarragona

Orien-tast

Orien-tast L'activitat Orien-tast utilitza les noves tecnologiesDO Tarragona
Si us agrada el senderisme combinat amb una mica d’aventura, aquesta proposta us encantarà. Orien-tast és una nova experiència enoturística en grup, una activitat de senderisme en què haureu de cercar i tastar diversos vins amagats en diferents rutes que passen per les finques d’Estol Verd Celler (Rodonyà), descobrint l’agroecologia, el paisatge i la història del món rural.
Més informació: DO Tarragona
Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació