Terres de l'Ebre La cuina de la biodiversitat al Delta L'arròs és la bomba culinària que fa esclatar els sabors d'aquest territori, amb un receptari únic
Costa Daurada La Ruta del Cister gastronòmica El paladar ens guia per la tradició culinària de sempre rejovenida per reactivar el món rural
Paisatges Barcelona El rebost de Montserrat La màgia del massís també s'aprecia en la singularitat dels seus productes locals
Turisme enogastronòmic Escudelles de carnaval Viatge per la Catalunya que comparteix una cita gastronòmica ancestral
Turisme enogastronòmic Un any per menjar-se el país Les millors experiències enogastronòmiques per celebrar que Catalunya és Regió Mundial de la Gastronomia el 2025
Costa Barcelona El Penedès, el mar i la muntanya El Penedès és un territori d’orografia suau, de petits turons, però també unes contrades banyades pel mar
Turisme enogastronòmic Un país per a tots els gustos Descobrirm perquè Catalunya és un paradís gormand que aquest 2025 esdevindrà Regió Mundial de la Gastronomia
Costa Daurada Un amfiteatre de vinyes als peus de Montsant El Priorat és una comarca que ha sabut transformar el patrimoni agrícola tradicional en un valor de primer ordre
Pirineus La simbiosi perfecta del Pallars Un al Prepirineu i l’altre al Pirineu, un als conreus de secà i l’altre als boscos i pastures. Els dos Pallars, el Jussà i el Sobirà mantenen una relació comercial intensa
Terres de Lleida 48 hores a la Granadella Un cap de setmana entre oliveres en aquesta petita localitat de les Garrigues
Turisme enogastronòmic 5 fires per tastar l'or més preuat De novembre a febrer, diferents municipis de tradició oliverera presenten el primer oli de la temporada, l’anomenat ‘oli nou’
Vols rebre més notícies del Descobrir?Subscriu-te al nostre newsletterAccepto el tractament de les meves dades personals de conformitat amb la política de privacitat