Carme Ruscalleda descobreix el romànic i el bon menjar a les valls d'Àneu

Una escapada de patrimoni i gastronomia d'alta muntanya

Text:
Jaume Barrull
La Carme Ruscalleda i la Cristina Simó, la guia, passen sobre el pont de pedra d’Àrreu. És del segle XII, amb un sol arc de mig punt, i travessa la Noguera Pallaresa
La Carme Ruscalleda i la Cristina Simó, la guia, passen sobre el pont de pedra d’Àrreu. És del segle XII, amb un sol arc de mig punt, i travessa la Noguera Pallaresa FOTO: Òscar Rodbag
25 de novembre de 2018
Guardar a favorits
Un vespre entre setmana, el menjador del restaurant Els Puis d’Esterri d’Àneu és encara més acollidor i tranquil del que ho deu ser de costum. En una taula, al fons del local, seiem amb la Carme Ruscalleda, el seu home Antoni i l’Òscar, el fotògraf. He arribat just per sumar-me al sopar i comprovar que és cert: els grans xefs són amants de les cuines senzilles. La Carme, amb la mateixa proximitat que intueixes quan l’entrevisten a la televisió, s’ha demanat una crema i

Aquest article és exclusiu per a subscriptors

Suma't a Descobrir i llegeix tots els reportatges sense limitacions

Subscriu-t'hi