La cuina de la biodiversitat al Delta

L'arròs és la bomba culinària que fa esclatar els sabors d'aquest territori, amb un receptari únic

Text:
Sílvia Berbís Morelló
En aquest arròs hi ha productes característics de la gastronomia del Delta: caragols, ànec i anguila.
En aquest arròs hi ha productes característics de la gastronomia del Delta: caragols, ànec i anguila. FOTO: Sergi Boixader Catot
25 de juny de 2025
Guardar a favorits
Tan sec, blanc i diminut com és, l’arròs sustenta una varietat de gustos ingent, que al delta de l’Ebre és reflex de la seua diversitat natural. Peixos, mariscos, aus i productes de l’horta es barregen per transformar en una eclosió gustativa el petit cereal, que ja fa dos segles que es va introduir al territori per revolucionar-ne les receptes. Fa dos segles que al delta de l’Ebre es dirimeix una lluita intravenosa. Som en una terra de sal, xopa de mar fins a les entranyes. D’