El Montsec, una serra que ve molt de gust

Ruta pels paisatges que ens omplen el rebost de productes artesans i excepcionals d'aquest massís

Text:
Maricel Benabarre
L'apicultor Miquel Rocaspana amb els seus ruscs d’abelles a Gàrzola.
L'apicultor Miquel Rocaspana amb els seus ruscs d’abelles a Gàrzola. FOTO: Iñaki Relanzón
25 de març de 2013
Guardar a favorits
Si pensem en el Montsec en clau gastronòmica, el primer que ens ve al cap és el poble recuperat de la Clua, al Montsec de Rúbies, i el seu formatge de cabra. Un recorregut per les delícies de la serra ha de començar per aquest indret, arraconat a l’extrem meridional del massís però conegut pels millors paladars d’arreu. I és que el poble de la Clua i el formatge de qualitat ja són dos conceptes indissolubles. Des que va guanyar la medalla d’or a la fira Alimentaria del 1986, el