Notícies

Els mercats són l'ambient perfecte per parlar amb els productors i conèixer la procedència de les fruites i verdures que comprem
Notícies

Territoris alimentaris

Sota el lema de “Fem els pobles i les ciutats comestibles” neix Territoris Alimentaris, un projecte que vol demostrar com l’urbanisme i l’acció comunitària poden incidir en la transició alimentària
Una barca prepara les sepieres de producció, amb aproximadament 50 branques de llentiscle i de pi situades al llarg de la corda
Notícies

El Projecte Sèpia, una idea pionera

La iniciativa neix a l’Empordà per millorar les condicions de reproducció de les sèpies i mantenir el sector pesquer artesanal a la costa de la comarca, davant la davallada de les poblacions i les repercussions que això genera
Rutes temàtiques per descobrir el territori Cister amb cotxe
Notícies

La Ruta del Cister en cotxe

Un itinerari amb deu propostes per endinsar-se als pobles i les valls de l’Alt Camp, la Conca de Barberà i l’Urgell