Anuncia't al Descobrir

La guia ‘Tresors rurals’ surt a la venda

El llibre recull informació exhaustiva i fotografies de 52 dels millors allotjaments dels Països Catalans

El llibre ‘Tresors rurals’, que recull 52 dels millors allotjaments rurals dels Països Catalans, es posa a la venda a les llibreries a partir del 14 de juny.

El volum presenta uns textos que descriuen la casa i la història dels propietaris, un bon nombre de fotografies que mostren espais exteriors i interiors dels allotjaments i tota la informació pràctica necessària per organitzar l’estada i que inclou des del preu de l’habitació, nombre de places i serveis. La informació es completa amb una proposta de passejada per l’entorn de les cases.

El llibre compta amb la garantia DESCOBRIR i els allotjaments han estat visitats un a un pels autors dels textos. La major part són de Joan Portell Rifà, que ha publicat més de trenta guies d’excursions i propostes d’arreu de Catalunya, però també n’hi ha dels col·laboradors de la revista Paco Tortosa, Marga Font, Maria Coll, Òscar Marín i Pep Ruiz.

‘Tresors rurals’ és un aparador suggeridor i molt pràctic que vol motivar la pràctica del turisme rural tot l’any, com una via més per conèixer tot el territori. És per això que entre les seves propostes hi ha des de barraques del delta de l’Ebre fins a castells o masos de la Catalunya Central.

Criteris 100% DESCOBRIR
A l’hora de fer la selecció dels 52 allotjaments que formen el llibre, s’han tingut en compte diferents criteris. El primer ha estat la distribució geogràfica; igual que a la revista, hi són representats tots els territoris de parla catalana.

El segon criteri de la selecció ha estat l’experiència pròpia. Els autors fa anys que recorren el país i coneixen bé molts allotjaments. També s’ha tingut en compte les recomanacions d’allotjament publicades al DESCOBRIR, recomanacions aportades per membres i col·laboradors de la revista.

Finalment, s’ha tingut en compte la diversitat de les cases, perquè n’hi hagi per a tots els gustos. N’hi ha que el visitant comparteix taula amb el pagès; hi ha cases isolades que es lloguen senceres, o cases de poble que ofereixen habitacions i menjars.

La guia s'estructura en nou apartats geogràfics: Alt Pirineu, Ponent, Catalunya Central, Regió de Girona, Àrea de Barcelona, Camp de Tarragona, Terres de l'Ebre, País Valencià i Illes Balears. Tot seguit podeu veure el PDF del primer bloc.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.. Més informació