Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -45%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

El Castell Monestir d’Escornalbou, reobert al públic

El monument obre de nou les seves portes després de gairebé tres anys d’obres

El Castell Monestir d’Escornalbou (Baix Camp) reobrirà al públic del darrer cap de setmana de juliol després de quasi tres anys d’obres que, entre d’altres millores, han permès la restauració i consolidació de l’estructura de l’església; la consolidació de l’estructura de la planta noble del monument; la restauració de l’edifici de serveis, cafeteria i àrea de recepció, i la millora de l’entorn natural i paisatgístic.

Per celebrar-ho, el Departament de Cultura de la Generalitat i la Diputació de Tarragona han organitzat diversos actes, que inclouen una presentació de les obres executades, visites guiades al monument restaurat per al cap de setmana del 28 i 30 de juliol i la celebració de Santa Teca, que va poder fer-se per última vegada el 2019.

El dia 28 de juliol a la tarda tindrà lloc l’acte de presentació de les obres que s’han dut a terme al castell. A més, pel que fa al cap de setmana de portes obertes, s’han programat diverses visites al monument el dissabte 29 de juliol i el diumenge 30 de juliol, amb els horaris següents: 10:30 h, 11:45 h, 13:00 h, 16:00 h, 17:15 h i 18:30 h. No cal reserva prèvia.

Respecte als horaris de Santa Teca, està previst que les activitats comencin el dissabte cap a les 12:30 h i s’allarguin fins a ben entrada la nit.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació