Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

10 plans per viure la màgia dels Reis

Una guia amb diferents propostes per fer arribar d’una manera original la vostra carta a Ses Majestats

Encara no sabeu com lliurar la vostra carta plena de desitjos als Reis d’Orient? Voleu anar amb els nens a veure com els patges reials preparen els regals? Aquí trobareu deu idees originals per fer arribar la vostra carta a Ses Majestats i conèixer sota el guiatge dels patges reials tot el procés de preparació de la nit més màgica de l’any. Ja teniu la vostra carta a punt?

Fàbrica dels Somnis, a Molins de Rei

Fàbrica dels Somnis Sala del correu reial on els infants preparen les seves cartes amb l'ajuda dels carters reialsComissió de Reis Molins de Rei
A la Fàbrica dels Somnis us endinsareu en un món màgic. Allà podreu donar la vostra carta als carters reials i seguir el procés de comanda, fabricació i entrega dels desitjos que hàgiu demanat. També coneixereu l’encarregada de tota la fàbrica, la Fada dels Somnis, que vetlla perquè tot funcioni correctament de manera que els vostres desitjos i regals es facin realitat. A més, també podreu parlar amb el patge Amelí. Aneu passant per les diferents sales i descobriu la màgica Fàbrica dels Somnis de la Comissió de la Cavalcada de Reis.

Horaris: dies 28, 29 i 30 de desembre i 2, 3 i 4 de gener, de 10 a 13 h i de 17 a 20 h. El 31 de desembre, de 10 a 13 h.
Cal demanar cita prèvia
Més informació: Cavalcada Molins de Rei 

Operació Reis d’Orient, a Món Sant Benet

Activitat Món Sant Benet Dos infants busquen la clau mestra dels Reis d'Orient a Món Sant BenetMón Sant Benet
Fa més de mil anys, quan al monestir encara hi vivien els monjos, els tres Reis d’Orient van fer un pacte secret amb l’abat. Van establir que dins d’aquest monestir mil·lenari es guardaria la clau mestra que permet obrir totes les cases la nit de Reis, i així poder portar les joguines als nens. Ara, la clau ha desaparegut i el Món Sant Benet necessita la vostra ajuda per trobar-la!

L’Operació Reis d’Orient és una proposta que permet alternar un petit joc de pistes pel monestir de Sant Benet i l’elaboració d’una recepta típica d’aquestes dates (les neules). En acabat, els infants que ho vulguin podran escriure la seva carta als Reis d’Orient.

Horaris: del 2 de desembre al 5 de gener.
Més informació: Món Sant Benet 

Fàbrica de Joguines, a Barcelona

Fàbrica de Joguines Antic recinte fabril de Sant Andreu on es fabriquen les joguines que els nens han demanat per ReisAjuntament de Barcelona
Els dies previs a l’arribada dels Reis d’Orient, l’antic recinte fabril de Sant Andreu es transforma en una autèntica fàbrica de joguines per convidar-vos a trepitjar l’escenari de creació del moment més emocionant del Nadal. Tindreu l’oportunitat de parlar amb totes les persones que hi treballen perquè els vostres somnis i desitjos es facin realitat. Acompanyareu els follets i els operaris màgics per descobrir com es creen els regals de Reis. A més, durant la visita també podreu accedir a l’oficina de correus per entregar als patges les vostres cartes. Un espectacle únic a la ciutat!

Horaris: del 27 al 30 de desembre i del 2 al 4 de gener, de 17 a 21 h.
Més informació: Ajuntament de Barcelona 

Ambaixada Reial, a Banyoles

Ambaixada Reial Banyoles Un nen mostra la seva carta als Patges d’Orient de BanyolesOficina de Turisme de Banyoles
Veniu a visitar l’Ambaixada Reial de Banyoles i gaudiu d’una visita guiada màgica i emocionant per l’ambaixada dels Patges d’Orient de Banyoles. Allà, els nens i nenes podran entregar la seva carta als patges i veure com es treballa els dies previs a la cavalcada perquè cap infant de Banyoles no es quedi sense regal.

Horaris: 23 de desembre, de 16 a 20 h; 24 i 30 de desembre, de 10 a 14 h, i 3 de gener, de 15.45 a 20 h.
Més informació: Festa Banyoles 

Oficina de Correus Màgica, a Andorra

Oficina de Correus Màgica Oficina de Correus Màgica on els nens poden entregar les seves cartes als MenaironsTurisme Andorra la Vella
Viviu la màgia d’aquestes dates al Poblet de Nadal d’Andorra, un mercat on trobareu diferents activitats, espectacles itinerants i magnífiques decoracions per transmetre l’esperit nadalenc a grans i petits. Una parada obligatòria per a tots els infants que vulguin lliurar la carta als Reis d’Orient és l’Oficina de Correus Màgica. Els Menairons us estaran esperant amb els braços ben oberts per rebre les vostres cartes plenes de desitjos!

Horaris: dissabtes i diumenges, de 12 a 14 h i de 17.30 a 20 h. Dijous i divendres i els dies 6, 26 i 27 de desembre i el 2, 3 i 4 de gener, de 17.30 a 20 h.
Més informació: Turisme Andorra la Vella 

Patge Faruk, a Igualada

Patge Faruk Acte d'arribada el dia 28 de desembre del Patge Faruk a IgualadaReis d'Igualada
El dia 28 de desembre arriba majestuosament a Igualada el patge Faruk. L’ambaixador de Ses Majestats explica als nens i nenes què han de fer per acontentar els Reis d’Orient i rebre regals la nit del 5 de gener. A més, durant aquests dies, els infants podran transmetre missatges per l’emissora de ràdio local.
El dia 1 de gener al migdia, els nens i nenes que ho desitgin podran lliurar la seva carta al patge Faruk perquè la faci arribar als reis Melcior, Gaspar i Baltasar. L’ambaixador de Ses Majestats els farà unes reflexions i els donarà els darrers consells per rebre regals la nit del 5 de gener.

Horaris:
1 de gener, de 10.30 a 14.30 h
Més informació: Reis d'Igualada

Magatzem Reial, a Tarragona

Patges Magatzem Reial Els patges preparant els regals al Magatzem Reial de TarragonaAjuntament de Tarragona
Els nens i nenes de Tarragona podreu visitar aquest Nadal el Magatzem Reial. Els patges us acompanyaran en una visita guiada en què descobrireu com treballen intensament per preparar tots els regals. Us explicaran amb tota mena de detalls com s’organitza la nit tan màgica de Reis. A més, tots els infants que ho vulguin, abans de marxar, podran deixar la seva carta a la Bústia Reial.

Horaris: del 27 al 30 de desembre, de 10 a 13.30 h i de 16 a 20 h.
Més informació: Magatzem Reial

El Gran Camarlenc, a Lleida

El Gran Camarlenc El Gran Camarlenc fent la seva ruta pels diferents barris de la ciutat per recollir les cartes dels nens i nenesAjuntament de Lleida
Veniu a conèixer el Gran Camarlenc i a donar-li la vostra carta per als Reis Mags d’Orient! A partir del divendres 29 de desembre, el Gran Camarlenc iniciarà la seva ruta pels diferents barris de Lleida recollint les cartes que els nens i nenes de la ciutat li lliurin o bé aquelles que s’hagin dipositat a algunes de les 15 bústies reials. Enguany, el patge reial començarà el seu periple a Raimat, a les 12 h, i l’acabarà el dia 4 de gener, a les 19 h a la Paeria.

Horaris: del 29 de desembre al 4 de gener. Aquí podeu consultar la ruta completa.
Més informació: Ajuntament de Lleida

Ban Reial, a Alcoi

Ban Reial Infants depositant les seves cartes a les bústies que porten les 'burretes'Ajuntament d'Alcoi
El Ban Reial és un acte molt singular i de llarga tradició que se celebra a Alcoi des de l’any 1923. L’emissari de Ses Majestats recita al llarg d’un recorregut una peça literària de versos escrits en valencià, el ban, en el qual anuncia l’arribada imminent dels Reis d’Orient a la ciutat. Després, s’incorporen al seguici unes ‘burretes’ que duen sobre el llom unes bústies on els infants poden dipositar les seves cartes plenes de desitjos que han escrit a Ses Majestats. Una tradició única que aquest any celebra el centenari!
Horaris: dia 4 de gener, a les 18.30 h
Més informació: Ajuntament d'Alcoi

Campament Reial, a Granollers

Campament Reial Patge Gregori El Campament Reial del Patge Gregori a Granollers mostra tots els preparatius de la nit de ReisAjuntament de Granollers
Com cada any el Patge Gregori i el seu ajudant, en Picarol, us conviden a visitar el Campament Reial de Granollers, el centre d’operacions des d’on es prepara la nit més màgica de l’any. Allà podreu entregar la vostra carta, veure on dormen els Reis, aconseguir la pols màgica, jugar a jocs gegants i gaudir amb el taller de fanalets i picarols!

Horari: dimecres 3 i dijous 4 de gener, de 17 a 20 h.
Més informació: Campament Reial del Patge Gregori
Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació