Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -38%
SUBSCRIU-T'HI AVUI MATEIX PER MENYS DE 4€ AL MES I EMPORTA'T DE REGAL EL FRONTAL DEL DESCOBRIR

Benvinguts a Pagès La Festa torna a Barcelona

La novena edició oferirà més de 70 experiències agroturístiques a diferents explotacions, restaurants i allotjaments rurals

La gran festa de la pagesia catalana, Benvinguts a Pagès, torna a Barcelona i arreu de Catalunya els dies 1 i 2 de juny. Durant el cap de setmana, els visitants podran gaudir de més de 70 experiències agroturístiques a la demarcació de Barcelona: 28 explotacions, 24 restaurants, 11 allotjaments rurals i 10 activitats complementàries. Barcelona és la demarcació que reuneix més explotacions agrícoles i ramaderes per visitar. Els visitants podran descobrir les comarques de l’Alt Penedès, el Baix Llobregat, el Barcelonès, el Garraf, el Maresme, el Vallès Occidental i el Vallès Oriental, on es divulgarà l’origen dels productes agroalimentaris i la importància del consum de proximitat, i es generaran relacions entre els productors, els elaboradors, els restauradors i els consumidors, apropant el món urbà i la pagesia.

Benvinguts a Pagès La Festa també ofereix l’oportunitat d’omplir el rebost de casa comprant directament als productors, com ara a Cal Sis Dits, una explotació ecològica d’horta, oli d’oliva i vi (Alt Penedès); o a Melmelària (Maresme), un obrador artesanal de melmelades i chutneys, entre d’altres. Al llarg del cap de setmana es pot assistir a experiències com la visita i taller de pa al molí d’en Rata de Ripollet (Vallès Occidental) o al port de Vilanova i la Geltrú, un dels més importants de Catalunya (Garraf). Degustar la gastronomia catalana és un altre objectiu de Benvinguts a Pagès La Festa. Podreu menjar a llocs com Tarambana, l’Espai Cultural i Gastronòmic de Cardedeu (Vallès Oriental) o Can Martí (Baix Llobregat). Per completar el cap de setmana, podreu viure una experiència de turisme de proximitat en allotjaments com la Fonda Neus (Alt Penedès), un hotel gastronòmic familiar que procura pel producte del Penedès, o a les Cabanes Dosrius (Maresme), situades en arbres d’un paratge natural excel·lent. Tots ells són projectes empresarials arrelats al territori i que contribueixen al desenvolupament local i econòmic de les zones rurals. Exploreu els diferents productors, elaboradors, activitats, restaurants i allotjaments i reserveu ja la vostra visita!

Més informació i reserves

Benvinguts a Pagès La Festa 

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació