Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -45%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

‘Barraca entre vinyes’ és una nova proposta enoturística del Penedès

Permet dormir en cabanes de pedra seca construïdes expressament en finques vinícoles

El Penedès ofereix des de fa poc una nova proposta enoturística. Es diu ‘Barraca entre vinyes’ i ofereix la possibilitat de dormir i allotjar-se en cabanes de pedra seca construïdes expressament entre camps de ceps. És una iniciativa pionera a l’Estat espanyol.

Les noves barraques s’han construït a la zona de l’Arboçar, a Avinyonet del Penedès, a imatge de les cabanes que feien servir els pagesos per guardar les eines del camp o passar estones de descans durant les jornades de treball.

El projecte ha estat desenvolupat per cinc socis penedesencs amb la idea d’oferir una nova proposta d’allotjament pensada per a turistes que volen viure experiències diferents, que busquen un entorn en plena natura i que gaudeixen del món del vi i el cava.

La nova proposta enoturística es pot contractar al web de ‘Barraca entre vinyes’ i inclou l’allotjament, l’esmorzar i un tast de vins al Vinseum de Vilafranca del Penedès. També es pot completar l’estada amb rutes amb bicicleta, visites a tallers, etc.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació