Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -45%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

5 pobles d’interior poc coneguts

Petites poblacions que no són grans destinacions turístiques però que, en canvi, tenen una gran riquesa patrimonial i natural

No hi trobareu grans massificacions turístiques i poques vegades us apareixeran si els cerqueu a les llistes dels pobles que s’han de visitar, però us prometen que us encantaran. Són petits nuclis de l’interior de cataluyna que encara conserven la seva essència. Sense ànim que deixin de ser llocs tranquils i poc freqüentats, us animem a visitar-los sense presses, amb cura i alterant el mínim possible la seva pau i autenticitat.

Gisclareny al Berguedà

Gisclareny El mirador de Gargallosa de Gisclareny ofereix vistes del Pedraforca.Sergi Boixader
Gisclareny és l’únic dels disset municipis que integren el Parc Natural del Cadí-Moixeró que hi té inclosa tota la seva superfície. Visiteu-lo per gaudir de l’encant de les seves cases de pedra i de la vista al massís del Pedraforca, del Puig-llançada, del Penyes Altes o l’Ensija des dels seus miradors, el de Gargallosa o del d’Albert Arilla. Des del poble podeu caminar fins a la font de l’Adou, on neix el riu Bastareny.

Sant Llorenç de la Muga

Sant Llorenç de la Muga L'arquitectura medieval del poble de Sant Llorenç de la Muga és de les més ben conservades de l'Alt EmpordàGetty Images
Amb un recinte emmurallat dels segles XIV i XV, les torres de vigilància, les portes d’accés a la vila i l’església romànica, aquest poble de l’Alt Empordà és el més ben conservat i pintoresc de l’espai natural de Salines-Bassegoda. Us hi podeu endinsar travessant el pont medieval sobre el riu Muga i, pas a pas, anar descobrint portals, carrers empedrats, el passeig a la vora del riu o l’església de Sant Llorenç —d’origen romànic.

Montfalcó Murallat

Montfalcó L'excepcional vila closa de Montfalcó és BCINJordi Bas
Viatgeu en el temps fins a l’edat mitjana en aquest poble de la comarca de la Segarra, que, com indica el seu nom, està envoltat per muralles. Es tracta d’un exemple excepcional de vila closa, declarada bé cultural d’interès nacional, una de les que millor es conserven a Catalunya. Passegeu pels carrerons amb porxos, visiteu l’antic forn comú i arribeu fins a l’església de Sant Pere, amb vista a la plana segarrenca.

Copons

Copons El nucli de Copons manté arcades medievalswww.copons.cat
És un dels pobles més acollidors a la vall alta de l’Anoia. A qualsevol racó, s’hi respira història. Està situat entre dues valls, al peu de la serra de Rubió. Deambuleu sense presses pels carrers estrets i la seva plaça porticada, amb restes d’edificacions antigues i cases senyorívoles.

Tivissa

Tivissa Tivissa destaca, a més de per la seva localització, pel seu conjunt de temples històricsJoan Capdevila
Cerqueu l’encant meridional passejant per aquesta vila de la Ribera d’Ebre, situada a les faldes de la serra de Llaberia. Es tracta d’un poble medieval, que encara manté l’estructura original dels carrers estrets i empedrats. Al centre hi ha l’església de Sant Jaume de Tivissa, un gran edifici format per l’antiga església, la capella del Rosal i el nou temple. Passeu per l’agrobotiga a comprar productes de la zona: vi, avellanes, olives, mel…
 
Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació