Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -45%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

Al mar, en família

5 propostes per gaudir del litoral català 365 dies a l’any
 

Caiac Sant Feliu de Guíxols Família amb caiacs en una cala de Sant Feliu de GuíxolsAgència Catalana de Turisme
Famílies amants del mar, sabíeu que a Catalunya podeu gaudir de les activitats marítimes tot l’any? El mar forma part de la personalitat dels catalans i des de temps passats ens ha motivat a perseguir els nostres somnis i a descobrir el món. És l’escenari ideal per practicar esport, per viure aventures i per fer-ho, en família. Us expliquem cinc propostes per fer turisme nàutic acompanyats dels més petits de casa.
Bateig submarisme Nen realitzant un bateig de submarinisme a l'Ametlla de MarAgència Catalana de Turisme
Esports nàutics, tot l’any
No cal esperar a l’estiu per gaudir de les activitats nàutiques. El Canal Olímpic de Catalunya o les estacions nàutiques, repartides per tot el litoral català, són alguns dels equipaments que us permetran fer-vos a l’aigua en qualsevol estació. Descobrir els entorns de Vilanova i la Geltrú en caiac o en una taula de paddle surf o navegar a vela fins a les medes són només algunes de les activitats que podeu practicar. 
 
Estacions nàutiques, on tot comença
Catalunya compta amb 6 estacions nàutiques. Aquests espais recreatius permeten realitzar diversos esports aquàtics, especialment fora de l’època d’estiu, així els nens i nenes poden aprendre i practicar esport al llarg de l’any. Aneu a l’estació nàutica de Roses-Cap de Creus i voleu gaudir, des del mar, dels impressionants penya-segats del parc natural del Cap de Creus o dirigiu-vos al Nàutic Parc Costa Daurada i Terres de l’Ebre si preferiu descobrir coves i fer esnòrquel i submarinisme. 
 
Aventures familiars al mar
Per a les famílies més aventureres què us sembla practicar nous i emocionants esports com el wingfoil o el parasailing? Si us falten més idees per genenar adrenalina, a Sant Pere Pescador podeu animar-vos a fer kitesurf i, si voleu aventures de les bones no us perdeu l’escape room marí que proposa una empresa de les terres de l’Ebre on haureu d’esbrinar què està passant amb la posidònia oceànica, una planta marina mediterrània, i intentar salvar-la.
 
L’univers marí, un mar de sostenibilitat
El mar és un lloc fantàstic per parlar de sostenibilitat als més petits. Podeu animar als vostres fills a practicar esports sostenibles com l’esnòrquel i les rutes en caiac combinades amb l’observació d’aus perquè aprenguin a tenir-ne cura. El submarinisme o la navegació en ornitocaiac també són modalitats altres aquàtiques ecofriendly que practiquen moltes famílies compromeses amb la sostenibilitat.
 
Navegants petits i grans 
Navegar és una experiència emocionat i fer-ho en família és una manera ideal per descobrir els diferents ecosistemes aquàtics dels litoral català. L’Estartit, Roses i Santa Susanna ofereixen vaixells amb visió submarina per veure de prop peixos lluna, tonyines i, fins i tot, algun dofí. A les Illes Medes podeu convertir-vos en pirates a bord de l’embarcació Corsari Negre. Si aneu fins al delta de l’Ebre podeu llogar una embarcació i visitar la badia dels Alfacs al vostre aire. També podeu llogar un veler a Vilanova i la Geltrú i rememorar els regates premilinars que es van fer de la Copa Amèrica a la localitat. 
 
Sabíeu que aquest 2024 Barcelona serà l’escenari d’aquesta competició de vela? És la més important i antiga del món, i segur que totes les famílies amants del mar l’esteu esperant amb candeletes.  

Més informació
Turisme nàutic
Turisme nàutic en família
Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació