Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -40%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

Concurs de fotografia digital sobre vies verdes

La tercera edició del certamen es convoca amb el tema de la salut i el benestar

El programa Vies Verdes de la Fundació dels Ferrocarrils Espanyols convoca el III Concurs de fotografia digital sobre Vies Verdes. El tema d’aquesta edició és ‘Vies Verdes: salut i benestar per a tots’ i cada participant pot enviar-hi un màxim de tres imatges. La data límit d’entrega és el 30 de juny.

El jurat, format per professionals del món de la comunicació, de la fotografia i de l’àmbit científic i ambiental tindrà en compte, a l’hora de triar les imatges, la qualitat artística i tècnica i també la capacitat de transmetre els avantatges i beneficis que suposa l’ús de les vies verdes per a la salut.

Als Països Catalans hi ha, entre d’altres, la ruta del Carrilet, la del Ferro i la del Carbó, la viia verda de la Terra Alta, la del Baix Ebre, les d’Alcoi, Torrevieja, Xixarra i Maigmó, i les vies verdes de la Safor i de Xurra.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació