Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -40%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

Concurs de relats breus de viatges

El certamen es convoca dins la Mostra de Turisme Juvenil 2010, que se celebra fins al 30 de juliol

Teniu temps fins al 18 de juny per escriure una narració en prosa d’una anècdota ocorreguda durant un viatge real i participar al ‘Diari d’un viatge delirant’, la tercera edició del concurs de relats breus de viatges que convoca el Punt d’Informació Juvenil de Sarrià-Sant Gervasi, dins de la Mostra de Turisme Juvenil 2010, que se celebra fins al 30 de juliol en diferents centres cívics i punts d’informació juvenil de la ciutat de Barcelona.

El concurs està adreçat a joves d’entre 18 i 35 anys i els relats que s’hi presentin han de ser inèdits i de dos fulls DIN-A4. Hi haurà tres guanyadors, que s’enduran bitllets d’avió a les illes Balears i a les Canàries i també vals per comprar guies, mapes i altres materials per preparar el viatge. Les bases completes del concurs les trobareu al web de la Mostra de Turisme Juvenil de Barcelona.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació