Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -40%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

S’estrena la sèrie ‘Sota Terra’ a TV3

El programa d’arqueologia està protagonitzat per Eudald Carbonell

Dilluns 7 de juny es va estrenar ‘Sota Terra’, la nova aposta de TV3 per a les nits dels dilluns. Es tracta d’un programa presentat pel periodista Fermí Fernàndez i el paleontòleg Eudald Carbonell. Un grup d’arqueòlegs es desplaçaran a diversos racons del nostre país a la recerca de jaciments i troballes per desenterrar. Així, alguns dels indrets que ens descobriran seran el Camp dels Ninots, a Caldes de Malavella, l’abric Romaní, a Capellades, la fortalesa ibera dels Vilars d’Arbeca, el castell d’Àger i les trinxeres de la batalla de l’Ebre, a la Terra Alta.

‘Sota Terra’ és una adaptació del programa ‘Time Team’, que des de fa 15 anys s’emet a Channel 4, a la Gran Bretanya, amb un gran èxit d’audiència.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació