Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -40%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

S’estrena el Passaport Berguedà

Els turistes acumulen punts per les visites, que canviaran per premis

El Passaport Berguedà és el nou projecte de dinamització turística del Consorci de Turisme de l’Alt Berguedà, i premiarà la fidelitat del turista. El projecte consisteix en la realització de dos passaports, un de familiar i un altre d’infantil, que permeten fer turisme d’una forma dinàmica i participativa. L’adquisició del document és gratuïta i cal sol·licitar-lo en una oficina de turisme del Berguedà.

La dinàmica de funcionament és la següent: s’han col·locat 17 figures d’acer, cada una en un municipi, i el turista les ha de localitzar i marcar el passaport amb les grapadores que hi trobarà. Amb cada grapa obtindrà dos punts. També obtindrà punts amb les consumicions que realitzi en les més de 80 empreses que col·laboren en el projecte. Els punts es podran canviar per regals, que van des de nits d’hotel fins a vals esportius.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació