Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -40%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

S’obre una botiga de vins de la DO Conca de Barberà

L’establiment, situat a Poblet, promociona la comarca a través dels seus vins i caves

Els vins i caves amb DO Conca de Barberà compten amb un espai singular per a la seva venda i promoció. Es tracta d’una botiga situada en un lloc tan emblemàtic de la comarca com el monestir de Poblet, a l’Espluga de Francolí. Un establiment que s’acaba d’inaugurar per iniciativa del Consell Comarcal, el Consell Regulador, Concactiva i l’Associació d’Embotelladors de Vins i Caves.

L’establiment, que porta per nom Vinum Conca, neix amb l’objectiu de convertir-se en un punt de venda estratègic dels vins i caves amb DO Conca de Barberà, però també amb l’ambició de donar suport a l’activitat econòmica de la comarca i al desenvolupament rural del territori. I és que, a banda dels vins i caves, també hi ha la intenció d’impulsar i col·laborar en la promoció i comercialització d’altres productes locals, com les olives, l’oli i els carquinyolis.

A la botiga també es repartiran uns tríptics informatius dels diversos cellers que formen part de l’Associació d’Embotelladors de Vins i Caves de la Conca de Barberà per tal que qui vulgui pugui visitar-los.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació