Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX DE TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!
Portada descobrir 150
Número 150 - Novembre 2010

Cròniques d'un país, quatre viatges fascinants per commemorar el número 150

En aquest número

Cròniques d'un país: especial número 150

Quatre viatges fascinants a través del territori i la seva gent

L'aventura de 'DESCOBRIR' Per a aquest exemplar especial commemoratiu, Narcís Comadira ens introdueix en la història i la vida dels 150 números de la revista. Ell hi col·labora des del primer dia. Narcís Comadira (text)

Cròniques d'un país: especial número 150

Al Delta per primera vegada

Llucia Ramis s'endinsa en la monotonia feréstega del final de l'Ebre Sempre hi ha una primera vegada per a tot i l'autora d' 'Egosurfing' rep el seu bateig al Delta amb molta calma i amb l'observació com a arma davant un territori inhòspit que s'explica amb poques paraules i que tempta amb menges delicioses. Llucia Ramis (text), Siqui Sánchez (fotografia)

Cròniques d'un país: especial número 150

Set dies al cor de Mallorca

Jordi Puntí es deixa seduir per la màgia rural de la comarca del Pla Set dies d'agost, una plana càlida, catorze pobles de pedra...L'autor de 'Maletes perdudes' avança pels turons i marges de l'única comarca mallorquina que no té mar, un paisatge que l'escriptor Jose Pla qualificava de "misteriosament sensual". Jordi Puntí (text), Tolo Balaguer (fotografia)

Cròniques d'un país: especial número 150

De l'Ava Gardner a la Mare de Déu del Carme

Pep Coll ens narra la seva travessia inèdita pels camins de ronda de la Costa Brava Hi ha una Costa Brava mítica i màgica que batega més enllà dels turistes de platja i les botigues de records. L'escriptor pallarès Pep Coll s'ha allunyat del seu univers vital i literari, els Pirineus, per descobrir-la, fent una travessia de vuitanta quilòmetres. Pep Coll (text), Rafael López-Monné (fotografia)

Cròniques d'un país: especial número 150

Un bany d'autenticitat

Empar Moliner s'endinsa en la vida, l'art i les exquisideses de l'Alta Ribagorça Deixa enrera l'Eixample per anar a la muntanya. Objectiu: passar 5 dies a l'Alta Ribagorça. Allí l'esperen vilatars, productors artesans i restauradors amb ganes de conversa. Aquesta és la crònica de l'escriptora per la terra on el romànic enlluerna i les tumbes son rotatòries. Empar Moliner (text), Òscar Rodbag (fotografia)

Cròniques d'un país: especial número 150 / Història de la revista

Hi havia una vegada un país que començava a les pàgines d'una revista

Turisme de proximitat. I en català. Una idea pionera que encara continua viva en cada número de 'Descobrir Catalunya', una publicació que mima cada reportatge i cada proposta amb les millors firmes. Cristina Masanés (text)

  • Subscriu-t'hi ara
    ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!
  • Llegeix-nos a iQUIOSC
    iQUIOSC.cat és un quiosc digital a través del qual ens pots llegir en iPad, iPhone o a l'ordinador (Mac o PC).
Cercador de revistes

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació