Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -40%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

El Museu del Suro tanca per trasllat

La nova seu, a Can Mario de Palafrugell, s’obrirà a partir de la primavera del 2012

Des de fa pocs dies, la seu del Museu del Suro de Palafrugell, al carrer de la Tarongeta, ha tancat definitivament les seves portes. Aquest tancament es fa per obrir un nou museu més endavant, de nova generació, d’àmbit nacional i amb els mitjans i la tecnologia propis del segle XXI, a Can Mario. L’espai patrimonial, renovat, ha de situar aquest complex al nivell dels museus més importants del Principat.

Han passat pel carrer de la Tarongeta unes 230.000 visites, s’han fet més de 2.700 visites guiades, s’han programat 125 exposicions temporals i 171 conferències, tallers, projeccions i activitats d’altra mena. També s’hi han celebrat deu edicions de la Festa de la Pela del Suro. Aquesta seu tanca amb l’objectiu d’intensificar el treball de cara a fer realitat el nou projecte i començar una nova etapa a Can Mario a partir de la primavera del 2012.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació