Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -40%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

Domènech i Montaner per a invidents

La Casa Museu de Canet de Mar inaugura un mòdul tàctil sobre l’arquitecte modernista

La Casa Museu Lluís Domènech i Montaner de Canet de Mar incorpora a la seva exposició el nou mòdul 'La mirada tàctil', que proposa un viatge sensorial a través de la figura i l'obra del cèlebre arquitecte modernista, responsable, entre altres, de l’Hospital de Sant Pau i del Palau de la Música de Barcelona.

Aquest centre és el 15è equipament de la Xarxa de Museus Locals de la Diputació de Barcelona que incorpora aquest servei per a visitants amb discapacitat visual i mobilitat reduïda. Per començar, el mòdul multisensorial exhibeix un bust de Lluís Domènech i Montaner i la seva signatura-segell en relleu per conèixer-ne les faccions i apropar-se a la seva dimensió humana.

A continuació, es presenten elements ceràmics per descobrir els motius ornamentals de la Casa Roure de Canet, mostra de modernisme local. Seguint amb l'obra de l'arquitecte, es mostra un esbós del projecte arquitectònic de la boca de l'escenari del Palau de la Musica Catalana, fet a ploma pel mateix Domènech i Montaner. I per acabar, el visitant pot “tocar” una còpia de la maqueta del mateix escenari del Palau, realitzada per l'escultor Pau Gargallo.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació