Anuncia't al Descobrir

Editen el catàleg dels dolços del Maresme

Inclou la coca de Llavaneres, les galetes laietanes, les neules de maduixa i els vitralls de Canet, entre altres

Boixets de xocolata, coquetes d’Arenys, masnovines, galetes laietanes, neules farcides de maduixa, vitralls… Aquests són alguns dels dolços que es fan artesanalment al Maresme i que s’han anat guanyant un lloc preferent a taula. Alguns d’ells es mantenen com a postres d’àmbit local, i d’altres han aconseguit passar les fronteres del municipi on van néixer i ja són coneguts arreu, com la coca de Llavaneres.

Amb l’objectiu de recollir-los tots, el Consell Comarcal del Maresme ha editat el catàleg ‘Dolços del Maresme’, publicació de la qual s’han editat 18.000 exemplars que distribuiran els productors artesans, el Consell Comarcal i el Consorci de Promoció Turística, que també ha col·laborat en aquest projecte.

Cada producte va acompanyat d’una breu explicació de les seves característiques i d’un llistat de pastisseries on es poden trobar. Per tant, el catàleg dóna excuses per acostar-se a poblacions com Arenys de Munt, Sant Andreu de Llavaneres, el Masnou, Mataró, Canet de Mar, etc., i aprofitar per descobrir-ne els encants patrimonials i paisatgístics.

Escriu el teu comentari
Per fer un comentari, has de ser usuari registrat de Descobrir.cat. Si encara no ho ets, fes-te'n ara. Recorda que el comentari apareixerà amb el teu nom d'usuari.
Descobrir.cat utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació