Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX DE TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

Editen el catàleg dels dolços del Maresme

Inclou la coca de Llavaneres, les galetes laietanes, les neules de maduixa i els vitralls de Canet, entre altres

Boixets de xocolata, coquetes d’Arenys, masnovines, galetes laietanes, neules farcides de maduixa, vitralls… Aquests són alguns dels dolços que es fan artesanalment al Maresme i que s’han anat guanyant un lloc preferent a taula. Alguns d’ells es mantenen com a postres d’àmbit local, i d’altres han aconseguit passar les fronteres del municipi on van néixer i ja són coneguts arreu, com la coca de Llavaneres.

Amb l’objectiu de recollir-los tots, el Consell Comarcal del Maresme ha editat el catàleg ‘Dolços del Maresme’, publicació de la qual s’han editat 18.000 exemplars que distribuiran els productors artesans, el Consell Comarcal i el Consorci de Promoció Turística, que també ha col·laborat en aquest projecte.

Cada producte va acompanyat d’una breu explicació de les seves característiques i d’un llistat de pastisseries on es poden trobar. Per tant, el catàleg dóna excuses per acostar-se a poblacions com Arenys de Munt, Sant Andreu de Llavaneres, el Masnou, Mataró, Canet de Mar, etc., i aprofitar per descobrir-ne els encants patrimonials i paisatgístics.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació