Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -40%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

El Consorci Alba-Ter impulsa la Ruta del Gurri

El recorregut és d’11 km i enllaçarà amb la Ruta del Ter

El Consorci Alba-Ter acaba d’aprovar l’inici del projecte de la Ruta del Gurri entre Vic i Roda de Ter. Concebuda com una oportunitat per dotar d’infraestructures de mobilitat sostenible el territori utilitzant els cursos fluvials i per valoritzar el riu entre la població, la ruta esdevindrà una artèria de comunicació a l’interior de la plana de Vic. També suposarà un bon complement per a la Ruta del Ter, perquè els visitants podran desplaçar-se fins a la ciutat de Vic, on l’oferta turística és molt significativa. Aquesta ruta serà bidireccional, des de Vic fins a les Masies de Roda, enllaçant amb la Ruta del Ter al terme municipal de Roda de Ter, i a l’inrevés.

La Ruta del Gurri transcorrerà per camins que ja existeixen. L’enllaç amb la Ruta del Ter es realitzarà a Roda de Ter, a 500 m de la desembocadura del Gurri en el riu Ter en el terme municipal de les Masies de Roda. El recorregut total serà d’11 km. Recorrerà principalment camins, alguna carretera secundària i un tram urbà del carril bici de Vic. S’ha prioritzat un traçat que ressegueixi el curs fluvial del Gurri a través de camins existents propers a l’espai fluvial. Aquesta ruta està concebuda per fer amb bicicleta i a peu.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació