Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -40%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

Es prepara el I Fòrum de l’Ecoturisme a Catalunya

Se celebrarà a partir de la primavera en una localitat encara per determinar

El Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible (CADS) i la xarxa EcoturCAT preparen la posada en marxa del I Fòrum de l’Ecoturisme a Catalunya. La iniciativa tindrà lloc a partir de la primavera en una localitat encara per decidir i té com a objectiu promoure un desenvolupament econòmic i social innovador, de caràcter local i que posi en valor els recursos naturals i paisatgístics del territori.

L’ecoturisme és aquell turisme sostenible que té lloc a la natura, de la qual es gaudeix mentre es conserva. La finalitat del Fòrum és consolidar aquesta modalitat de conèixer el territori al nostre país i donar-li més visibilitat social. Per aquest motiu, el Fòrum s’adreça tant als professionals del sector com a la ciutadania en general. De fet, atesa la gran diversitat d’accions que es preveuen desenvolupar, i per facilitar l’accés a tots aquells que vulguin participar-hi, s’ha apostat per distribuir les activitats per tot el territori català.

El I Fòrum de l’Ecoturisme a Catalunya inclourà un ampli ventall d’activitats, però l’acte central serà el congrés de la xarxa EcoturCAT, que se celebrarà a finals d’octubre. Aquest congrés s’adreçarà, principalment, a professionals del sector, però també inclourà activitats paral·leles per donar a conèixer l’oferta ecoturística del país.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació