Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -40%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

Es publica una guia il·lustrada del Parc del Foix

Inclou informació i dibuixos de les espècies de flora i fauna d'aquest espai

Ja és a les llibreries la primera guia del Parc del Foix, un espai natural de gran valor ubicat al punt de confluència de les tres comarques que formen el Gran Penedès (Alt Penedès, Baix Penedès i Garraf). La guia, editada per Brau Edicions, costa 13 euros i recull les espècies més comunes i singulars d'animals i plantes del Parc. La guia es destina a un públic ampli, especialment als amants de l'aire lliure que volen conèixer una mica millor els animals i plantes que viuen a prop de casa nostra.

El format és del tipus 'llibre de motxilla', de mides reduïdes, i inclou excel·lents il·lustracions de Toni Llobet, un professional especialitzat en els dibuixos per a guies de natura. Cadascun dels dibuixos de les diferents espècies està acompanyat per informació dels hàbitats on viu, la freqüència o abundància amb què es pot veure i les dates en què es pot observar més fàcilment. A més hi ha un breu text que ajuda a reconèixer l'espècie. n total hi ha més de 250 espècies vegetals, entre arbres, arbustos, bolets, falgueres, líquens, varietats de vinya, plantes aromàtiques, etc. Els invertebrats hi són representats amb prop de 150 espècies; caragols, aràcnids, papallones, escarabats, libèl·lules, pregadéus, etc. Finalment, el grup dels animals vertebrats inclou unes 250 espècies més, entre peixos, amfibis, rèptils, ocells i mamífers.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació