Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -40%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

Mercat de l'Olla i la Caldera

Caldes de Montbui, a punt per coure la fira del producte local

Des d’avui, dijous, 17 de març, els montbuiencs fan bullir l’olla. La ciutat s’escalfa per acollir un conjunt d’activitats arrelades a la seva història que pretenen atreure visitants fins al Vallès Oriental amb la cuina com a teló de fons.

El programa d’enguany arrenca avui, amb una jornada dedicada al territori i al producte local. El plat fort del programa ‘Fem bullir l’olla’ és el Mercat de l’Olla i la Caldera, en què 140 parades s’instal·len els dies 19 i 20 de març al centre històric del municipi. Per tercer any consecutiu els carrers del nucli vell de Caldes s’ompliran de parades d’artesans que prepararan productes de la terra en olles gegants. Donaran a conèixer mercaderies de proximitat i menges calderines cuinades amb aigües termals del municipi, com l’aigua de farigola, que es prepararà en olles gegants a la plaça de la Font del Lleó.

El mercat també oferirà degustacions de plats propis del Vallès, com les mongetes del ganxet cuinades amb aigua termal, botifarra calderina i altres tastets preparats pels restaurants que participaran a les Jornades gastronòmiques de la farigola. L’esdeveniment també servirà per tastar la cervesa Arts i per veure en directe com s’elabora cervesa artesana amb aigua termal de Caldes. Finalment, al mercat es presentarà un plat singular: la catxaruta, l’escudella de l’alt Vallès, amb la col·laboració del mestre de cuina Pep Salsetes i la colla gastronòmica La picada, de l’Ametlla del Vallès.

Brocanters, col·leccionistes, cercaviles i tallers familiars arrodoniran el cap de setmana a Caldes de Montbui.

D’altra banda, entre el 19 de març i el 24 d’abril els restaurants de la ciutat celebraran les Jornades gastronòmiques de la farigola. Els restaurants de l’Hotel Balneari Broquetes, l’Hotel Balneari Termes Victòria, El Bosc Gran, El Remei, La Bóta de Caldes, Mediterrània, Na Madrona, Robert de Nola, Rosset i Violeta de Caldes ampliaran les respectives cartes amb plats i postres amb la farigola com a protagonista.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació