Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -40%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

40.187 persones visiten l’exposició de DESCOBRIR

‘El país de les emocions’ gaudeix d’una excel·lent acollida

La mostra ‘El país de les emocions’, que es va poder veure al Palau Robert de Barcelona fins el passat 1 de maig, va rebre més de 40.000 visites, segons dades oficials. L’exposició, que proposava un viatge pels 13 anys d’història de la revista DESCOBRIR, va rebre una mitjana mensual de 9.065 visitants i s’ha confirmat com un èxit de públic. El 23 d’abril, diada de Sant Jordi, va ser el dia amb més afluència de visitants: 1.672 persones.

L’exposició, que serà itinerant, es podrà veure a Lleida del 15 al 30 de juny. La sala d’exposicions de la Diputació de Lleida acollirà la mostra. Els que encara no l’heu vist, hi podreu fer un passeig des dels origens de la revista DESCOBRIR fins a esdevenir la capçalera de turisme més venuda al nostre país. La mostra recull un centenar d'imatges de la revista fetes per reconeguts fotògrafs i resumeix algunes de les millors definicions del territori publicades per escriptors de prestigi. En cadascun dels set àmbits s’expliquen històries diferents: com els fotògrafs aconsegueixen les millors imatges, quins són els escriptors i periodistes que han teixit històries més fascinants del nostre territori i la seva gent, com s’ho fa l’equip de redacció per buscar mirades noves, quins són els secrets del turisme de proximitat pel qual la revista va apostar de manera pionera, quins són els reportatges que han fet escola i quin és el procés i quines persones hi intervenen des que un reportatge es pensa fins que surt publicat.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació