Anuncia't al Descobrir

La marca turística ‘Costa Barcelona’ ja és una realitat

Substituirà les marques Costa de Barcelona-Maresme i Costa del Garraf

El Consell de Direcció de l’Agència Catalana de Turisme ha donat el vistiplau a la creació de la marca turística ‘Costa Barcelona’. L’aprovació respon a la demanda feta pels sectors públics i privats de les comarques del Maresme, Baix Llobregat, Garraf i Alt Penedès, que consideraven necessari crear una marca turística comuna que integrés les zones costaneres del nord i el sud de Barcelona. Així, la nova marca englobarà i substituirà les dues marques costaneres existents: Costa de Barcelona-Maresme, situada al nord de la capital, i Costa del Garraf, situada al sud.

La voluntat a partir d’ara és treballar conjuntament per millorar el posicionament com a destinació turística a través de tots els recursos i serveis turístics del litoral de Barcelona. Amb la nova marca, s’arribarà de forma més clara al públic de proximitat i també al més llunyà, el que pugui venir a través d’intermediaris o operadors.

Les comarques del Maresme, Baix Llobregat, Garraf i Alt Penedès han convidat el Vallès Oriental i el Vallès Occidental a integrar-se dins la nova marca turística.

Escriu el teu comentari
Per fer un comentari, has de ser usuari registrat de Descobrir.cat. Si encara no ho ets, fes-te'n ara. Recorda que el comentari apareixerà amb el teu nom d'usuari.
Descobrir.cat utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació