Anuncia't al Descobrir

Arqueoxarxa presenta el passaport ‘El gran viatge de l’Arqueologia’

Les persones que hi reuneixin més de cinc segells poden guanyar un viatge a Atenes

La Xarxa de Museus i Jaciments Arqueològics, Arqueoxarxa, es presenta al públic amb la posada en marxa del passaport ‘El gran viatge de l’Arqueologia’. El cap de setmana del 18 al 19 de maig, totes les famílies que s’apropin als museus d’Arqueoxarxa obtindran uns passaports que s’han de segellar en els equipaments de la xarxa. Aquells que fins al 31 de desembre hagin obtingut un mínim de cinc segells participaran en el sorteig d’un viatge per a quatre persones a Atenes.

A banda del passaport, aquest cap de setmana els visitants als museus es trobaran amb un personatge molt especial, en Piquipala, un arqueòleg que els transportarà al món de l’arqueologia catalana.

Què és Arqueoxarxa?
Arqueoxarxa agrupa els principals museus, equipaments i jaciments museïtzats de Catalunya i treballa per apropar a tothom el patrimoni arqueològic del país. Els seus objectius són compartir rutes arqueològiques, generar programes de formació i debat, promoure l’ús de les noves tecnologies i crear una borsa de treball compartida per dinamitzar el mercat laboral.

Els museus i els equipaments que integren l’Arqueoxarxa són el Museu Arqueològic Comarcal de Banyoles, el Museu Comarcal de l’Urgell, els museus d’arqueologia de Barcelona, Empúries, Girona, Olèrdola i Ullastret, el Museu d’Arqueologia Salvador Vilaseca de Reus, el Museu de Badalona, el Museu de Gavà, el Museu de la Noguera de Balaguer, El Museu Nacional Arqueològic de Tarragona i el Museu i Necròpolis Paleocristians de Tarragona.

Escriu el teu comentari
Per fer un comentari, has de ser usuari registrat de Descobrir.cat. Si encara no ho ets, fes-te'n ara. Recorda que el comentari apareixerà amb el teu nom d'usuari.
Descobrir.cat utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació