Anuncia't al Descobrir

Es convoca una ‘viquimarató’ per actualitzar l’article de les Drassanes

La cita serà el proper 16 de març al Museu Marítim de Barcelona

El Museu Marítim de Barcelona i Amical Viquipèdia organitzen una ‘viquimarató’ per actualitzar l’article de les Drassanes Reials a la Viquipèdia, ara que s’han reobert les portes després d’un anys de rehabilitació.

Els tres últims anys de restauració de l’edifici naval han estat molt intensos. Una intervenció arqueològica a l’espai de les Grans Naus ha tret a la llum noves dades sobre la història de l’edifici. Per una banda hi ha la troballa de la gran necròpolis romana i, per l’altra, les proves que demostren que la major part del monument que conservem és d’època moderna i no medieval, com es creia, tot i que manté l’estil gòtic de l’origen.

El Museu Marítim de Barcelona i Amical Viquipèdia conviden a tothom que ho vulgui a apuntar-se per refer l’article actual de l’enciclopèdia amb totes aquestes novetats. És una manera de donar a conèixer la nostra cultura i patrimoni i difondre’ls a escala mundial: la Viquipèdia és l’enciclopèdia digital més utilitzada del món i es caracteritza per un nivell d’actualització constant.

Escriu el teu comentari
Per fer un comentari, has de ser usuari registrat de Descobrir.cat. Si encara no ho ets, fes-te'n ara. Recorda que el comentari apareixerà amb el teu nom d'usuari.
Descobrir.cat utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació