Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -45%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX DE TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

Es convoca una ‘viquimarató’ per actualitzar l’article de les Drassanes

La cita serà el proper 16 de març al Museu Marítim de Barcelona

El Museu Marítim de Barcelona i Amical Viquipèdia organitzen una ‘viquimarató’ per actualitzar l’article de les Drassanes Reials a la Viquipèdia, ara que s’han reobert les portes després d’un anys de rehabilitació.

Els tres últims anys de restauració de l’edifici naval han estat molt intensos. Una intervenció arqueològica a l’espai de les Grans Naus ha tret a la llum noves dades sobre la història de l’edifici. Per una banda hi ha la troballa de la gran necròpolis romana i, per l’altra, les proves que demostren que la major part del monument que conservem és d’època moderna i no medieval, com es creia, tot i que manté l’estil gòtic de l’origen.

El Museu Marítim de Barcelona i Amical Viquipèdia conviden a tothom que ho vulgui a apuntar-se per refer l’article actual de l’enciclopèdia amb totes aquestes novetats. És una manera de donar a conèixer la nostra cultura i patrimoni i difondre’ls a escala mundial: la Viquipèdia és l’enciclopèdia digital més utilitzada del món i es caracteritza per un nivell d’actualització constant.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació