Anuncia't al Descobrir

El Grup FGC regala bitllets al Cremallera de Montserrat

Fins al 30 d’abril, les Montserrats i un acompanyant poden pujar gratuïtament al tren

El 27 d’abril se celebra la diada de la Mare de Déu de Montserrat, patrona de Catalunya. El Grup FGC, que gestiona el Cremallera i els funiculars de la Santa Cova i de Sant Joan de Montserrat, vol obsequiar totes aquelles dones amb aquest nom. Fins al 30 d’abril, totes les Montserrats i un acompanyant podran gaudir de regals, com ara dos bitllets per al Cremallera de Montserrat, dos bitllets per al Funicular de la Santa Cova o dues entrades per a l’Espai Audiovisual.

El recorregut del Cremallera s’inicia a l’estació de Monistrol de Montserrat. Durant el trajecte es pot gaudir d’espectaculars vistes de la muntanya i la vall fins arribar a l’última estació, ubicada sota la plaça de la Creu, al bell mig del recinte del Santuari, que ofereix una magnífica panoràmica.

Per gaudir d’aquests premis i avantatges, cal ser membre del Club de les Montserrats.

Escriu el teu comentari
Per fer un comentari, has de ser usuari registrat de Descobrir.cat. Si encara no ho ets, fes-te'n ara. Recorda que el comentari apareixerà amb el teu nom d'usuari.
Descobrir.cat utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació