Anuncia't al Descobrir

El Palau del Baró de Quadras de Barcelona s’obre al públic

La visita guiada permet conèixer l'interior de l'edifici projectat per Puig i Cadafalch

L’any 1900, el baró de Quadras va demanar a l’arquitecte modernista Josep Puig i Cadafalch que reformés un dels seus blocs de pisos del carrer de Rosselló de Barcelona, amb una de les façanes encarada a l’avinguda Diagonal. Cadafalch va complir amb escreix les expectatives i el 1903 havia dotat la finca d’una doble façana que ha esdevingut un dels emblemes modernistes de la ciutat.

Fins ara, només se’n podia visitar l’entrada, però l’empresa de guies Cases Singulars ofereix una proposta de visita guiada per l’interior de l’edifici, que des de fa uns anys és la seu de l’Institut Ramon Llull.

La nova proposta permet conèixer per dins i per fora un palau inspirat en les construccions neogòtiques del nord d’Europa, decorat amb escultures de personatges medievals i renaixentistes, flors i escuts heràldics. De l’interior en destaca una gran escalinata i tot de detalls d’estil neoarabesc, amb mosaics, esgrafiats i fusta policromada.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació