Anuncia't al Descobrir

Les visites imprescindibles a l’Empordà més autèntic

Es posa en marxa la campanya turística impulsada per la Bisbal, Forallac, Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura, Corçà i Ullastret

La campanya ‘Escapada al més autèntic Empordà’ s’acaba de posar en marxa amb la proposta de 40 activitats que permeten als visitants estar en contacte amb la població local i descobrir aspectes poc coneguts de la seva cultura.

Impulsada pels municipis de la Bisbal d’Empordà, Forallac, Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura, Corçà i Ullastret, la campanya fomenta i impulsa el turisme sostenible, i proposa activitats realitzades per empreses i entitats del territori: entrar en els espais de treball dels artesans, gaudir d’activitats de descoberta del paisatge o tastar els productes gastronòmics locals de la mà dels seus productors.

Pobles, gastronomia, natura i artesania
Les activitats, que es faran fins al 10 de desembre, s’agrupen en quatre temàtiques: 1) Escapada creativa, que abraça les activitats que permeten participar del procés d’elaboració de peces artesanes a través de visites guiades i tallers; 2) Escapada a pobles amb encant, que són visites guiades a pobles i espais d’interès cultural del territori; 3) Escapada a la natura, amb activitats que permeten recórrer i descobrir el paisatges, i 4) Escapada gastronòmica, amb propostes per conèixer i tastar els productes gastronòmics locals a través dels productors i elaboradors.

Més de quaranta establiments s’han adherit a la campanya, entre allotjaments, restaurants i empreses del sector turístic. Els restaurants ofereixen durant la campanya el menú Escapada Empordà, que inclou un plat amb productes de proximitat, postres locals i vins de la DO Empordà, tot servit amb vaixella de ceràmica de la Bisbal.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.. Més informació