Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -40%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

‘Juntabruixes’ redescobreix el passat de les bruixes a Caldes de Montbui

El 19 i 20 de novembre se celebra la segona edició del Juntabruixes, un cap de setmana per a la divulgació de la història de la bruixeria al municipi amb xerrades, tast d’aiguardets i rutes pels entorns

Cooltur i el Museu Thermalia de Caldes de Montbui han posat en marxa unes jornades dedicades a la difusió de la història de la bruixeria al municipi. La trobada, anomenada ‘Juntabruixes’, fa una aproximació al fenomen de la bruixeria mantenint una perspectiva doble; d’una banda, històrica, per explicar què va suposar la bruixeria a Caldes, i de l’altra, científica, basada en la recerca i que permet donar a conèixer algunes novetats sobre els processos que es van fer contra les bruixes.

L’objectiu del ‘Juntabruixes’ és poder parlar del que va significar la bruixeria a Caldes des del rigor històric, però tenint present el màxim nombre possible de públics. En aquesta segona edició s’han programat diverses activitats per desmuntar mites i apropar la realitat sobre el fenomen de la bruixeria a tots els públics. Per això, s’han previst xerrades, rutes pels espais relacionats amb la bruixeria i fins i tot un tast d’aiguardents.

El 2019, el Museu Thermalia ja va dur a terme una exposició i l’edició d’un catàleg sobre la bruixeria al municipi. Aquest precedent ha assentat les bases perquè els anys posteriors hagin existit aquestes jornades.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació