Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

5 mostres de llums de Nadal especials
 

Una experiència sensorial per enlluernar-se durant les festes
 

A les propostes de llums de Nadal que fa tres anys van fer el Recinte Modernista de Sant Pau i els jardins de Pedralbes, se n’hi ha sumat d’altres que tenen com objectiu oferir una passejada sensorial pels qui les visiten. Aquí trobareu cinc espectacles per gaudir dels llums de Nadal.

Els llums de Sant Pau

Nadal sant pau Els llums de Nadal de Sant Pau ja s'han convertit en una activitat imprescindibles de les festesRecinte Modernista de Sant Pau
Aquestes festes, el Recinte Modernista de Sant Pau torna a acollir Els llums de Sant Pau, el reconegut espectacle de llums, so i colors de gran format, que s’ha consolidat com una experiència d’èxit entre el públic, amb totes les entrades exhaurides en les dues edicions anteriors. Aquest any torna la màgia del Nadal és la proposta que l’organització presenta per a aquest 2023, un viatge immersiu per vint estructures lumíniques que simbolitzen l’esperit nadalenc amb formats crea- tius i tecnològics ben diversos. El recorregut comença amb el muntatge “Benvinguts al Nadal” i segueix per un fascinant videomapatge que narra el pas del temps. L’espectacle acaba a la plaça principal, on s’ha ubicat una de les grans novetats d’aquesta temporada: una pista de gel que s’allotja entre l’arquitectura modernista de Domènech i Montaner, declarada Patrimoni de la Humanitat per la Unesco l’any 1997.  Una activitat per compartir aquests dies de festes i que permet redescobrir una de les joies del modernisme de casa nostra, amb una recreació artística que embadaleix grans i petits. 
 
Dates: del 21 de novembre al 14 de gener 
Entrades: 12 euros adults de dilluns a dijous / 15 euros adults caps de setmana i festius / 10 euros menors de 3 a 18 anys de dilluns a dijous / 12 euros menors de 2 a 18 anys caps de setmana i festius / gratuït menors de 3 anys
 

Bosc dels somnis

Bosc Somnis Sant Boi se suma a les propostes de jardins de llums amb El Bosc dels SomnisEl Bosc dels Somnis
És una nova proposta de Sant Boi creada amb la idea d’oferir un món màgic de Nadal. Llums nadalencs i uns personatges fascinants per viure en primera persona la il·lusió del Nadal. Podreu conèixer la fada Garlanda, l’oficina de correu nadalenca, la cuina de les millor llaminadures, el planetari de les il·lusions,, la fàbrica de joguines i, també, la fàbrica de carbó. És un viatge teatralitzat amb més de 20 artistes pensat per gaudir en família.
 
Dates: del 21 al 31 de desembre
Preu: 10 euros / gratuït menors de 2 anys

Lumagica, a Catalunya en miniatura

Llumagica Lumagica, el jardí de llums de Nadal de Catalunya en miniaturaBaix Llobregat Turisme
Una experiència immersiva per a tota la família. Un recorregut d’una hora i mitja que et portarà a descobrir la Casa dels Desitjos, el Tren dels Sominis i un Tió Gegant entre d’altres instal·lacions. Una proposta que va més enllà, ja que es pot interactura amb les figures lluminoses. 
 
Dates: del 17 de novembre al  
Preu: 15 euros adults 15 / 13€ nens de 3-12 anys  / gratuït menors de 3 anys i Carnet del Super 3 
 

Natura encesa a Pedralbes

natura encesa La nova proposta de Natura Encesa es diu 'Origen'Natura Encesa
‘Origen’ és el nom de la proposta del Natura Encesa d’aquest any als Jardins de Pedralbes. una experiència lumínica en que descobrireu un dels primers éssers vius que van poblar la Terra. Gaudiu d'un passeig nocturn al millor escenari possible per veure el meravellós i desconegut món dels bolets a través de la màgia de les llums i el so.
 
Endinseu-vos en el món dels microorganismes i els mixomicets , i descobriu els seus fascinants regnes ocults durant dècades mitjançant la màgia de les llums i el so. Una aventura nocturna envoltada d'instal·lacions monumentals que us transportaran a un món de somni per poder gaudir en companyia de la vostra família, amics o parella.
 
Dates: del 20 de novembre al 21 de gener
Preu: 16,50 euros adults / 14 euros nens fins 14 anys / 14€ per persona pack familiar 
 

Visita nocturna Casa Batlló

casa batlló La Casa Batlló de nitSergi Boixader/ Getty Images
No és ben bé un espectacle de Nadal, però l’atmosfera que s’hi crea, emmig de la ciutat (i la casa) decorada de Nadal, la fa una proposta diferent i interessant.  "Una Nit d'Hivern" us proposa una visita nocturna íntima a Casa Batlló. Descobriu els espais més icònics de la casa a través de les persones que hi van viure, en una escenografia única que us emocionarà.
 
Dates: del 17 de novembre al 18 de febrer
Preu: 39 euros (meitat de preu per a residents) / gratuït per a nens de fins a 12 anys.
Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació