Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

5 llocs per gaudir d’un bany termal al Pirineu

Aigua calenta i fred, un contrast molt relaxant

Catalunya amaga un tresor sota terra que no s’acaba mai: les aigües termals. Un recurs que s’utilitza des de l’època romana i que té una infinitat de propietats úniques per a la salut i la relaxació. Podeu gaudir d’un bany termal en plena natura envoltats d’impressionants paisatges i experimentar el dràstic canvi de temperatures. Piscines a l’aire lliure, saunes, banyeres, fonts... Acompanyeu-nos a descobrir cinc banys termals espectaculars que trobareu als Pirineus entre natura i muntanyes!

Banys de Sant Tomàs

Banys de Sant Tomàs L'amfiteatre de pedra dels banys termals de Sant Tomàs envoltats de neu i muntanyesStéphane Fortas
Us imagineu gaudir d’unes aigües termals en un ampli amfiteatre de pedra envoltats de neu? Això és el que ofereixen els banys de Sant Tomàs, ubicats al petit municipi de Fontpedrosa, a 1.150 metres d’altitud, des d’on brolla una fantàstica font d’aigua sulfurosa a 58 °C amb múltiples propietats. De fet, l’aigua termal de Sant Tomàs és una de les més calentes del Pirineu!

Hi ha tres piscines exteriors, a una temperatura d’uns 37 °C, equipades amb jacuzzis i brolladors de massatge, i, també, amb dues rampes de dutxa d’aigua termal natural a una temperatura regulada. A més, els més menuts també podran gaudir del balneari a la piscina infantil de l’amfiteatre. A l’interior, trobareu tres banys turcs amb temperatures progressives, perfumats amb olis essencials d’eucaliptus i amb il·luminació ambiental basada en la cromoteràpia. Una experiència singular per gaudir amb tota la família d’un bany termal en un entorn espectacular!

Més informació: Banys de Sant Tomàs

Banys de Dorres

Banys de Dorres Piscines exteriors dels banys de Dorres amb impressionants vistes a les muntanyes nevadesSascha BURKHARDT
Els banys de Dorres es componen d’unes piscines exteriors que proporcionen unes vistes espectaculars al cim del Puigmal i la serra de Cadí. A una altitud de 1.450 metres, l’aigua brolla de la terra a més de 40 °C!

Un aspecte curiós d’una d’aquestes piscines és que antigament havia estat utilitzada com a safareig. A l’hivern, l’aigua calenta protegeix del fred de l’alta muntanya i proporciona una sensació d’escalfor que contrasta amb la temperatura real. A més, els banys també tenen unes banyeres individuals impressionants esculpides en un bloc de granit. Les aigües de Dorres ajuden a fer esvair els dolors musculars provocats per l’esport i contribueixen a relaxar el cos i la musculatura.

Més informació: Banys de Dorres

Banys de Llo

Banys de Llo Piscines exteriors dels banys de Llo per gaudir del contrast de temperaturesFred BERLIC
Envoltats per les gorges del Segre, al municipi de Llo, es troben aquests banys termals d’aigües calentes sulfuroses. Descobrireu una font natural de sofre i minerals que brolla a més de 35 °C, amb propietats per a la relaxació, la cura de la pell o els dolors musculars.

L’espai disposa de tres piscines exteriors i dues piscines cobertes, amb jacuzzi, spa, massatges, música... Una experiència única per recarregar l’energia del cos i de la ment. Diferents experiències aquàtiques que us permetran gaudir d’una immersió de benestar al mig dels Pirineus!

Més informació: Banys de Llo

Termes Baronia de Les

Termes Baronia de Les Gaudiu l'agradable sensació de l'aigua calenta quan a fora fa molt fredTermes Baronia de Les
Un espai lúdic termal basat en l’aigua sulfurosa que brolla a més de 30 °C de temperatura i 300 metres de profunditat. Unes aigües mineromedicinals que es caracteritzen per la presència de sofre en forma de gas, amb múltiples beneficis per a la pell, la respiració o les articulacions.

Situat a Les, a la vall d’Aran, el balneari té l’origen a l’època romana; se sap que en temps de l’antiga Roma aquests banys ja servien com a termes. Ara, el circuit termal disposa de sauna finlandesa, banyera d’immersió d’aigua molt freda, piscina interior i exterior o tres jacuzzis a diferents temperatures. Actualment està tancat, però, a partir de l’1 de maig, podreu gaudir d’aquests banys envoltats de muntanyes!

Més informació: Termes Baronia de Les

Balneari Caldes de Boí

Balneari Caldes de Boí El Balneari de Caldes de Boí és un tresor entre les muntanyesBalneari Caldes de Boí
El balneari Caldes de Boí és una de les estacions termals més impressionants d’Europa: es troba al cor de la vall de Boí, a 1.470 metres d’altitud. L’envolten el riu Noguera de Tor, estanys, salts d’aigua i paisatges impressionants!

Aquest balneari consta de 37 deus termals amb temperatures que van dels 4 °C als 56 °C i que poden ser utilitzades per a una gran varietat de finalitats terapèutiques. Són especialment indicades per a afeccions respiratòries, afeccions dermatològiques, aparell circulatori o sistema nerviós.

Els banys, que ocupen 24 hectàrees, existeixen des del 1657 i les seves aigües van ser declarades, el 1887, el conjunt hídric més ric de la Península. Podreu gaudir d’un bany a les aigües del balneari Caldes de Boí a partir del 24 de maig del 2024.

Més informació: Caldes de Boí 
Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació