Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -45%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

17 noves rutes turístiques condensen l’encant de Terrassa

Una aventura fascinant per itineraris arreu de la ciutat

L’atractiu terrassenc s’evidencia amb el creixement en pernoctacions a la ciutat i visites als seus espais turístics aquest any. El secret? Els museus i les 17 noves rutes turístiques que ofereix l’Ajuntament per desvetllar els tresors patrimonials de la ciutat.

 
L’Ajuntament de Terrassa convida visitants i residents a embarcar-se en una aventura fascinant a través de disset itineraris únics arreu de la ciutat. Amb la col·laboració dels agents turístics locals, un catàleg confeccionat a la Taula del producte turístic de Terrassa mostra aquests 17 nous recorreguts.
 
Amb el lema Terrassa et convida a un viatge inoblidable, el catàleg ofereix novetats irresistibles, incloent-hi visites diürnes i nocturnes al cementiri municipal de Terrassa, una oportunitat de descoberta excepcional sota la llum de la lluna. ‘Terrassa RUTATAST’ proposa quatre rutes úniques per explorar la gastronomia local, fusionant territori, restauració i patrimoni en una experiència que canvia amb les estacions de l’any.
 
Les sorpreses continuen amb la incorporació de la ‘Ruta jacobea al seu pas per Terrassa’, una oportunitat única per seguir el camí de Sant Jaume a través de la ciutat. A més, ‘Terrassa, ve de gust!’ convida a descobrir les pintures murals i retaules de la Seu episcopal d’Ègara, amb un esmorzar al Baumann Bar de la Casa Baumann i una passejada pel parc de Vallparadís.
 
Rutes que es mantenen
Els museus també ofereixen un ventall d’experiències que es mantenen d’altres anys, com la visita teatralitzada ‘1909. Un passeig per la fàbrica’, al Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (mNACTEC), i el programa mensual ‘La Dominical al Museu de Terrassa’. Amb ‘Terrassa de Cine’ es podran explorar les localitzacions cinematogràfiques més emblemàtiques de la ciutat.
 
Amb tastos i degustacions integrats a algunes rutes, i la visita guiada diària a la Masia Freixa a les 12 del migdia, aquest catàleg és la clau per a una immersió plena en els encants amagats de Terrassa durant el 2024. Hi ha guies impreses disponibles i informació en línia amb què la ciutat convida a descobrir la seva riquesa cultural, culinària i patrimonial.
 
Les joies de l’oferta museística
Terrassa està orgullosa dels seus museus, i els terrassencs, també. Aquest any ha augmentat en un 13% les visites als museus i patrimonis de la ciutat, cosa que confirma la recuperació turística respecte a la baixada de la pandèmia.
 
La joia de la corona és el mNACTEC, que és l’espai més visitat, però també us podeu quedar embadalits amb la Seu episcopal d’Ègara, el conjunt de les esglésies romàniques de Sant Pere, Sant Miquel i Santa Maria; captivar-vos amb la Masia Freixa, els seus arcs parabòlics i una coberta que brilla amb trencadís de vidre, i al·lucinar amb la Casa Alegre, una joia modernista amb pintures murals originals a la primera planta, entre d’altres.   
 

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació