Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -45%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

Visites a la Pedrera per 12,50 euros

Descobriu la joia de Gaudí a un preu reduït només per ser residents a Catalunya

Hi passeu cada dia per davant però no l’heu visitat mai? La teniu tan a prop de casa que sempre penseu que ja tindreu temps per descobrir-la? Segur que us ha passat amb més d’un monument com la Pedrera.

S’ha acabat ajornar la visita. Ara és el moment de submergir-vos en aquest edifici modernista únic al món. Una promoció especial per a residents a Catalunya permet visitar-la per només 12,50 euros. Atreveix-te a descobrir en primera persona com la natura és l’origen i la inspiració de l’edifici.

La Casa Milà, coneguda com la Pedrera, és Patrimoni Mundial de la UNESCO i també la darrera obra civil de l’arquitecte. Un edifici únic, una obra mestra de la natura on es pot entendre amb profunditat l’imaginari de Gaudí.

La Pedrera és també l’únic centre d’interpretació de Gaudí a Barcelona, imprescindible per conèixer tota l’obra de l’arquitecte i la seva inspiració. En total podreu visitar, al vostre aire, 4.500 m2 repartits en cinc plantes.

Aquesta promoció permet fer la visita Pedrera Essencial. L’edifici també proposa altres visites per descobrir altres aspectes de la casa, com la Pedrera Completa, la Pedrera Night Experience o la Pedrera Premium. Consulteu totes les tarifes, perquè totes ofereixen descomptes per a residents.

Vull visitar la Pedrera per 12,50 euros
Més informació les la resta de visites i preus

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació