Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -40%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

El Trailwalker, a la ruta dels 3 monts

La prova consisteix a recórrer 100 quilòmetres a peu i els equips hauran de recaptar fons per a Intermón Oxfam

La primera edició a la Península de la cursa solidària Trailwalker, que impulsa Intermón Oxfam, se celebrarà durant el mes de maig del 2011 a la ruta senderista dels 3 monts, que engloba els parcs naturals del Montseny, Sant Llorenç del Munt i l'Obac, i Montserrat.

El Trailwalker és un desafiament en equip en què quatre persones han de recórrer juntes 100 quilòmetres a peu, en un temps màxim de 36 hores. La inscripció és oberta a tothom i el requisit previ per participar és que els equips recaptin fons en benefici dels projectes que Intermón Oxfam du a terme a tot el món.

El Trailwalker era originàriament un entrenament de resistència per a soldats ‘gurkhes’ (una tribu originària del nord de l'Índia que va emigrar al Nepal el segle XVI), que servien en unitats especials de les forces armades del Regne Unit i de l'Índia. Des del 1997, la prova s'ha convertit en un dels esdeveniments esportius solidaris més importants en diversos llocs del món. La primera edició es va fer a Hong Kong i, posteriorment, la seva celebració es va estendre a d’altres països en què Oxfam està present: la Gran Bretanya, Austràlia, Nova Zelanda, el Japó, Bèlgica o Canadà, entre d’altres.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació