Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -40%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

Recuperació dels forns de calç de Matadepera

S’hi han arranjat també els camins d’accés i s’hi han col·locat cartells explicatius

Matadepera acaba d’estrenar la recuperació dels forns de calç que hi ha al municipi, com el d’en Ton i el d’en Corcola, entre d’altres. També s’han realitzat obres d’arranjament del camí d’accés i s’hi han col·locat cartells explicatius.

El forn d’en Corcola és un dels més destacats dels que hi ha al peu del turó dels Rossos i conserva un petit habitacle al costat, un refugi necessari perquè la cuita podia durar més de tres dies. S’hi arriba per un trencall a mà esquerra que surt al final del carrer Isaac Peralta.

Aquest projecte s’ha pogut realitzar gràcies al conveni de col·laboració entre la Diputació de Barcelona i l’Obra Social de Caixa Catalunya, que ha assumit el cost total del projecte, 45.000 euros.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació