Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -40%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

Nou pas en la recuperació de l’ocell de tempesta

Medi Ambient prova amb èxit un sistema per a la nidificació de l’ocell marí més petit d’Europa

El Departament de Medi Ambient i Habitatge ha aconseguit un primer pas molt important per a la conservació al Principat de l’ocell de tempesta, l’ocell marí més petit d’Europa i en perill d’extinció. Dins el programa de recuperació d’aquesta espècie, tècnics del Departament han col·locat dins unes coves de les illes Medes un sistema d’atracció que fa de reclam per a la nidificació de l’ocell de tempesta. Les primeres proves realitzades han estat un èxit a escala mundial, ja que és la primera vegada que s’aconsegueix, mitjançant un sistema de reclam sonor, que aquesta espècie entri dins una cova que podria ser usada com a punt de nidificació.

De mida petita, una mica més gran que un pardal, l’ocell de tempesta és gairebé tot negre excepte una franja blanca sota de l’ala i un carpó (base de la cua) també blanc que permet distingir-lo en la foscor o al mar.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació