Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -40%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

S’estrena una ruta al Parc de la Serralada de Marina

El nou itinerari del Rocar coincideix amb la inauguració del punt d’informació del parc situat al barri de la Virreina de Tiana

El Parc de la Serralada de Marina té dues novetats importants. Una és el nou itinerari del Rocar i l’altra és la inauguració d’un punt d’informació ubicat a la seu de l’Associació de Veïns de la Virreina, a Tiana.

El nou itinerari recorre el carener del Rocar per pistes i corriols amb trams curts de pendent més pronunciat. La idea és que sigui una ruta per a ciclistes i excursionistes que enllaçarà el camí de Can Roca amb el barri de la Virreina per poder iniciar, a partir d'aquí, excursions pel Parc de la Serralada de Marina.

L’itinerari, de caràcter circular, té una llargada de 7,7 quilòmetres i una dificultat mitjana. Es pot fer en unes dues hores i quart, i té una altitud màxima de 250 metres sobre el nivell del mar. El recorregut transcorre al voltant de camps de conreu, vinyes i boscos, i té bones panoràmiques del pla de Barcelona i el Maresme. També passa per masies tradicionals i per l’ermita romànica de la Mare de Déu de l’Alegria, a l’entorn de la qual s’hauria situat el nucli romà de Villa Tiziana, origen de Tiana.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació