Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -40%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

Barcelona es converteix en el mercat de Catalunya

Els mercats de la ciutat ofereixen entre avui i diumenge els seus millors productes de proximitat al pla de la Catedral

Mercat de Mercats és una iniciativa que s’estrena avui divendres a la ciutat de Barcelona i que, durant tot el cap de setmana, convertirà el pla de la Catedral i el de Santa Caterina en un gran aparador de productes de proximitat i de qualitat. La iniciativa també vol donar a conèixer al gran públic la realitat agrària alimentària del Principat.

Les millors parades dels mercats de Barcelona a l’abast de tothom, pagesos vinguts de tot el Principat amb els seus productes, ponències gastronòmiques i enològiques a les diverses carpes amb els xefs i sommeliers més destacats, zona infantil amb activitats per als més menuts, àrea de cuina de mercat amb degustacions d’alguns dels millors bars de mercat i restaurants amb filosofia de mercat, espai cava amb 20 cellers catalans i zona de DOP (Denominació d’Origen Protegida) i d’IGP (Indicació Geogràfica Protegida) de Catalunya amb productes artesans. També hi haurà parades internacionals dels mercats de Torí, Marsella i Gènova.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació