Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -40%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

L’ocupació hotelera és del 76% a la província de Barcelona

Els allotjaments de turisme rural i els apartaments turístics baixen i els càmpings es mantenen

Segons l’enquesta del Laboratori de Turisme de la Diputació de Barcelona, hi ha hagut una recuperació de l’ocupació hotelera al mes d’agost, que s’ha situat en el 76%. En canvi, els allotjaments de turisme rural han viscut un tercer estiu amb tendència d’ocupació negativa –un 64% de mitjana. Els apartaments turístics pateixen una lleugera davallada i se situen en el 73% d’ocupació, i els càmpings, amb un 77%, repeteixen el nivell d’ocupació de l’agost de l’any passat.

Quant a marques turístiques, l’ocupació dels hotels millora a la Catalunya central i es manté o baixa lleugerament a la marca Costa de Barcelona - Maresme, així com a Costa de Barcelona, Mar, Modernisme i Penedès (MMP), i també a Pirineus.

Per comarques, el Maresme i el Garraf són les que han comptat amb una ocupació més alta pel que fa a hotels, mentre que l’Anoia i l’Alt Penedès han registrat els nivells més baixos.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació