Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -45%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

El Bages es promociona a través de Pere III el Cerimoniós

Alguns dels municipis implicats en el Pla són Manresa, Sant Fruitós, Santpedor, Cardona i Castellnou

La comarca del Bages promocionarà el turisme a través de la figura de Pere III el Cerimoniós, del patrimoni vinculat al Pirineu comtal –concretament, al comtat d’Osona i al vescomtat de Cardona, amb els monestirs de Santa Maria de l’Estany i Sant Benet de Bages com a referents centrals– i de l’imaginari al voltant de bruixes, maquis i la Febre d’Or.

Sallent, Sant Fruitós de Bages, Santpedor, Balsareny i Manresa comparteixen el recurs turístic intangible vinculat a la figura de Pere III i l’esplendor medieval. El Pla situa al municipi de l’Estany el valor associat a la història del monestir de Santa Maria, emmarcada en la història del comtat d’Osona. A Sant Fruitós de Bages, el Pla identifica el recurs al voltant de la història del monestir de Sant Benet de Bages, dins el marc del vescomtat de Cardona. I a Cardona, el Pla es vincula als Senyors de la Sal.

Diversos municipis comparteixen l’imaginari a l’entorn de la resistència antifranquista, amb la història de maquis i passadors: Navàs, Castellnou de Bages i Santpedor. D’altra banda, el Pla situa a Sant Feliu de Sasserra l’intangible al voltant de la bruixeria.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació