Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -45%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

El CEC mostra imatges històriques de viatges

‘Clic al passat’ recull fotografies antigues d’arreu del món fetes per catalans

El Centre Excursionista de Catalunya (CEC) ha posat en marxa ‘Clic al passat’, una iniciativa que permet navegar pel planeta a través d’una mostra d’imatges històriques fetes per catalans que pertanyen a l’arxiu fotogràfic de l’entitat.

A ‘Clic al passat’ s’accedeix des de la mateixa portada del web del CEC, i alberga prop de 900 imatges d’arreu del món, ubicades al lloc del planeta on van ser preses. Cada imatge té una fitxa amb informació sobre el lloc, la data i l’autor. Bona part de les imatges són d’Europa, i molt especialment de Catalunya, del primer terç del segle XX. Hi abunden imatges dels Pirineus i dels Alps, dos dels escenaris més freqüentats pels excursionistes catalans.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació