Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -40%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

Practicar l’‘slowbreak’ a Eivissa

És un nou concepte que abraça natura, esport i benestar

La Fundació de Promoció Turística d’Eivissa ha dissenyat l’‘slowbreak’, un nou concepte de descans i turisme que abraça natura, esport i benestar. Amb aquesta nova proposta es pretén atreure turistes també en època de tardor i hivern i convidar-los a conèixer una altra cara de l’illa més allunyada del sol, la platja i les discoteques.

Alguns hotels d’Eivissa, com ara Can Lluc o Aguas de Ibiza, s’han especialitzat a oferir durant tot l’any tota classe de tractaments de benestar. També es pot aprofitar aquesta època de l’any per gaudir de la xarxa de camins i senders que recorren l’illa i les seves platges solitàries, a més dels espais naturals protegits. Els camins es poden fer a peu o amb bicicleta. També és una bona època per perdre’s pels carrers plens d’història de Dalt Vila amb la companyia d’un guia.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació