Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -40%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

Inaugurada l’Anella Verda de Vic

El recorregut, de 32 km, enllaça diversos espais d’interès natural i turístic de la ciutat

L’Anella Verda és un circuit natural que s’acaba d’inaugurar a Vic i que consta de 32 quilòmetres que, al voltant de la ciutat, connecten els diversos espais naturals i turístics del terme municipal. El traçat permet gaudir d’espais d’interès històric, paisatgístic, arquitectònic i ecològic.

Tots els trams estan adaptats per fer el recorregut a peu o amb bicicleta i s’han traçat dues anelles, una d’exterior, de 24 km, i una altra d’interior, anomenada Anella Urbana, que consta de 12 km de recorregut.

L’Anella Verda té quatre punts d’accés diferents de la ciutat de Vic: el camí de Malla, el camí antic de Taradell, la carretera de Roda i la plaça Mil·lenari, tots senyalitzats i amb un mapa informatiu.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació